Algemene Voorwaarden

Toepassing

 • Op alle overeenkomsten met Aagje Kroost zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Eventuele inkoop- of algemene voorwaarden van de opdrachtgever wijst Aagje Kroost hierbij uitdrukkelijk van de hand.
 • Het doen van een bestelling houdt in dat de toepassing van deze algemene voorwaarden aanvaard wordt.

Bestelling

 • Alle genoemde prijzen op de website van Aagje Kroost zijn vermeld in euro's, inclusief 19% btw en exclusief verzendkosten.
 • Prijzen die op deze website zijn genoemd, worden onder voorbehoud vermeld.
 • Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Aagje Kroost is bijgeschreven, zal Aagje Kroost de bestelling binnen één tot twee werkdagen bij Post NL afleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. We streven ernaar zo snel mogelijk je bestelling te verzenden! Dit met uitzondering van zon- en feestdagen en de uitzonderingen die op de site bij een aantal producten expliciet is genoemd.
 • De door Aagje Kroost opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt, ben je gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voorzover dat noodzakelijk is. Reeds geïnde bedragen zullen in dat geval binnen 30 dagen door Aagje Kroost worden teruggestort.
 • Bij 'niet thuis' wordt het pakket een tweede keer aangeboden door de postbode en anders ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over het postkantoor waar het pakketje afgehaald kan worden.
 • Indien de bestelde artikelen door welke oorzaak dan ook niet voorradig zijn of uitverkocht, neemt Aagje Kroost  onmiddellijk contact met je op om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Je hebt in dat geval altijd recht op teruggaaf van het betaalde bedrag.

Verzendkosten

 • Om het internetwinkelen leuk te houden, neemt Aagje Kroost een deel van de verzendkosten voor haar rekening!
 • Voor een pakket in Nederland tot 30 kilo betaal je slechts € 5,50 per pakket. Wij verzenden via Post NL en je ontvangt je bestelling dan de volgende dag, uiterlijk na 2 werkdagen in huis. Bij bestellingen boven de € 75,- vervallen bovendien de verzendkosten (binnen Nederland) helemaal!
 • De verzendkosten naar Belgie bedragen 9,95 euro.
 • Bij bestellingen naar andere landen gelden de tarieven en levertijden conform Post NL. TIP: neem voor bestellingen naar het buitenland eerst even contact met ons op!

Betaling

 • Particulieren dienen vooraf te betalen ( via Ideal of overmaken). Aagje Kroost zal het artikel leveren nadat het bedrag is bijgeschreven. De levertijd begint op het moment, dat Aagje Kroost de betaling heeft ontvangen.
 • Bedrijven kunnen kiezen voor een betaling vooraf door overboeking of in overleg met Aagje Kroost op rekening middels een factuur. De officiele BTW factuur wordt verzonden via de mail. Aagje Kroost behoudt zich het recht voor om een openstaande factuur uit handen te geven aan een incassobureau. Alle hieruit voortvloeiende kosten worden verhaald op de opdrachtgever.

Retourzendingen

 • Indien je niet tevreden bent over de levering, dan vernemen wij dit graag z.s.m. telefonisch of via de mail, doch uiterlijk binnen 5 dagen na de levering. Aagje Kroost neemt iedere klacht serieus in behandeling en streeft ernaar binnen 24 uur een reactie te geven.
 • Als klant ben je gerechtigd, binnen 7 dagen na levering, zonder opgave van reden, de bestelling aan Aagje Kroost terug te sturen, mits ongebruikt, voorzien van de originele en onbeschadigde verpakking en voldoende gefrankeerd. Het reeds betaalde bedrag zal in dat geval binnen 30 dagen teruggestort worden. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat bij Aagje Kroost worden afgeleverd. Dit conform de Wet Koop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.
 • De retourzending dient vooraf telefonisch of per mail aan Aagje Kroost kenbaar gemaakt te worden. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.
 • Een retourzending dient (op eigen kosten) verstuurd te worden naar Aagje Kroost, Delftweg 2, 1747 GA in Tuitjenhorn. Hierbij dien je je naam, factuur/ ordernummer en een korte toelichting te vermelden. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.
 • Aagje Kroost behoudt zich het recht voor om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd.
 • De door Aagje Kroost gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.

Aansprakelijkheid

Alle producten die in het assortiment van Aagje Kroost zijn opgenomen voldoen aan de strenge eisen waaraan baby- en kinderartikelen moeten voldoen. In geval van klachten kun je je altijd tot Aagje Kroost wenden, waarna wij contact op zullen nemen met de desbetreffende fabrikant. De aansprakelijkheid van de artikelen berust echter altijd bij de fabrikant. Aagje Kroost sluit hiermee iedere verantwoordelijkheid van problemen met deze artikelen uit.

Privacy

De door jou verstrekte gegevens zullen nooit zonder toestemming van betrokkenen aan derden ter beschikking worden gesteld.

iDEAL