Voor bedrijven


Collega met zwangerschapsverlof,
kraamkado voor medewerker of relatie,
Sinterklaasfeest voor de kinderen van het personeel,
of een leuke uitdagende speelhoek in de wachtruimte…

Kadoservice van Aagje Kroost voor bedrijven

KadoserviceU kunt al uw kraam- en kinderkadootjes aan Aagje overlaten. Wij bezorgen het kado thuis bij uw medewerker of uw relatie en sturen een factuur naar uw financiele administratie. Geen omkijken naar, het enige wat u hoeft te doen is het budget vaststellen en de naam en adresgegevens aan ons doorgeven.

Als u het juist leuk vind om zelf speelgoed of kraamkadootjes uit te zoeken, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Aagje Kroost. Wij kunnen een selectie maken in de leeftijdscategorie of binnen een bepaald budget en komen bij u op de kantoor langs om te laten zien wat er mogelijk is. U kunt alvast eens kijken in onze webwinkel om inspiratie op te doen.

Naast het assortiment van Aagje Kroost zelf is het ook mogelijk om voor uw bedrijf op zoek te gaan naar een specifiek kado dat bijvoorbeeld erg goed past bij uw soort organisatie.

Uiteraard pakken wij in alle gevallen het kado mooi in en voegen een leuk kaartje met uw gelukwensen toe.

Speelhoek inrichten in uw wachtruimte

MotoriektafelWij begrijpen dat uw klanten prettiger winkelen of wachten als de kinderen zichzelf vermaken. Wij kunnen voor elk budget een uitdagende speelhoek maken, zodat uw klanten zich rustig en ontspannen met andere zaken bezig kunnen houden.
Van een uitgebreide kralentafel in het formaat of model dat bij uw ruimte past tot een mooie selectie kleinere artikelen, u kunt hiervoor altijd bij Aagje Kroost terecht.

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.