Wie wij zijn

Aagje Kroost…

Speelgoedmerken bij Aagje

…is een online winkel waar je terecht kunt voor Eigenwijs Ouderwets Speelgoed, maar ook voor kinderkameraccessoires en andere leuke kadootjes. Of je nu iets zoekt voor een verjaardag, kraamkado of voor de decembermaand. Klantenservice en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een hoge kwaliteit producten door de juiste materialen.Tegen een geringe vergoeding kun je de kado's met spoed of ingepakt als kado laten verzenden. Het speelgoed dat wij verkopen ligt in het middensegment van de speelgoedmarkt. We verkopen speelgoed dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen, dat kinderen uitdaagt om zichzelf te ontwikkelen in een goede kwaliteit, maar voor een schappelijke prijs. We zijn zelf ook moeder en zeg nou zelf; het kost tegenwoordig allemaal al genoeg.

Het idee

De plannen voor (web)winkel Aagje Kroost zijn ontstaan tijdens de zoektocht naar een leuk kado dat ook aansloot bij onze ideeën over goed speelgoed. De ondertitel van Nieuwsgierig Aagje is 'Eigenwijs Ouderwets voor Kinderen', dat wil zeggen dat we ernaar streven speelgoed aan te bieden dat niet uit de mode raakt en blijvend is. Maar het is wel belangrijk dat het speelmateriaal in leuke kleurtjes uitgevoerd is.

Aagje's tip

Natuurlijk wilt u speelgoedadvies daarom geven wij tips over welk speelgoed aansluit bij de ontwikkeling en belevingswereld van kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie. We herinneren ons nog de tijd van voor de kinderen en weten hoe moeilijk het is om met een gewenst kado te komen. Als het toch niet lukt in onze webwinkel of in de winkel, dan kun je een mooi verpakte kadobon met een door jou gewenst bedrag laten maken.

Kijk lekker rond in onze webwinkel, als je nog vragen hebt dan kunt u contact met ons opnemen.